Hemstädat

NYHETERCOVID-19

Corona

Information med anledning av Coronaviruset


Vi följer och uppdaterar oss fortlöpande gällande coronavirusets (Covid-19) utveckling och följer de rekommendationer som lämnas av Folkhälsomyndigheten.

Enligt Folkhälsomyndigheten är noggrann städning viktig för att förebygga smittspridning. Vi uppmanar och hjälper därför våra kunder med att upprätthålla sina städrutiner.


Vi gör allt vi kan för att du ska känna dig trygg med att alla vi på Hemstädat gör allt det vi kan för att förhindra smittspridning. Vi följer de allmänna råden och vi uppmanar dig som kund att göra detsamma.


Vi genomför städningar precis som vanligt, men vi är extra försiktiga och följer myndigheternas rekommendationer. Alla våra medarbetare bär handskar och munskydd och håller extra avstånd. Vi är extra noga att inte jobba om vi inte är friska och känner vi av förkylningssymptom eller liknande så stannar vi hemma. Vi tvättar och byter all vårat städmaterial extra noga under virustider.

Vi använder också ångtvätt mer än vanligt under Covid-19 för att ta bort bakterier o.s.v. så mycket som möjligt. T.ex. extra noga på spolknappar, handtag, dörrhandtag, vattenkranar och övriga ytor som används ofta. Vi kör även ångtvätt på diskbänkar, kakel vid kök m.m.


Undrar du något annat så är du varmt välkommer att kontakta oss på Hemstädat.

Var rädda om er!

Var rädda om er!

Handsprit

Om ni önskar bär våra medarbetare munskydd och handskar.

Ta hand om dig

Vi är extra noga i dessa tider och jobbar inte om vi känner av förkylningssymptom.